Pageloader

Planerer du et ROV oppdrag?

Hvordan kan vi hjelpe?

Vi leverer en sikrere prosess på å utføre undervannsoperasjoner ved bruk av ROV teknologi som eliminerer sikkerhetsrisikoer forbundet med menneskelig interaksjon i undervannsmiljøer.

Bruk av ROV enhet gi ropphav til produktive fordeler som ubegrenset operativt bunntid og kostnadseffektivitet ved utføring av oppgaver.

Bilde: Rov klar for leveranse til kunde

INTEGRITET & INNOVASJON

Atlanteco´s personell har lang erfaring i ROV operasjoner. Fra vår første kontaktpunkt, vil våre kunder identifisere vår ekte og profesjonelle tilnærming i våre arbeidsmetoder. Vi ser viktigheten av kundeservice, og vil alltid gjøre vårt aller beste for å sikre din erfaring med Atlanteco AS er eksemplarisk.

Kvalitet, sikkerhet og miljø er viktige hensyn i alle våre forretningsaktiviteter som gjenspeiles i alle våre aktiviteter.

Bilde: Kobblingsskiver inspeksjon

KUNNSKAP & TRYGGHET

Som en ROV tilbyder, kan vi også tilrettelegge et unikt treningsmiljø for å sikre at våre kunder er teknisk kompetente. Vårt team kjenner utstyret vårt fra grunnen av og vår pågående trening og kurstilbud utvikler en sterk personlig kompetanse. Denne aktive tilnærmingen opprettholder en sikker og effektiv ROV operasjon gjennom hele prosjektet.

Ved kjøp av en ROV enhet fra oss er det inkludert en (gjenomgang av hvordan systemet fungerer). Om man ønsker å ha en utvidet kurs for ROV flyging så setter vi opp dette etter avtale.

Bilde: Prøve kroking før ubåts recovery i Malta

TEKNOLOGI & SPESIFIKASJONER

Våre samarbeidspartnere innen ROV har avanserte produksjonsanlegg og kan integrere tilpassede maskinvarekonfigurasjoner for å optimalisere kundens behov før mobilisering. Denne fleksibiliteten og dybden i teknologi hos Atlanteco sikrer at utstyret er alltid riktig for oppdraget.

Vi tilbyr også SeaTrac NavPoint som har en rekke funksjoner for å hjelpe brukerne utføre posisjonering, navigasjon og undersøkelses oppgaver, herunder logging og avspilling av operasjonelle data, grensesnitt til satellittposisjoneringssystemer, geografiske markører, veipunkt og destinasjon/navigasjonsinformasjon og sanntidsdata utgang til andre kompatible systemer .

Bilde: Heving av båt.

GARANTIER & AVTALER

  • Alle Atlanteco´s ROV operasjoner blir gjort riktig – i tide og på budsjett – av kvalifiserte, autoriserte ROV piloter.
  • Våre operatører er garantert å ha riktig utstyr, med passende backup, for jobben.
  • Våre operatører er fullt kvalifiserte som pilot, vedlikeholde og reparere ROV utstyr og har vist kompetanse på mange områder av ROV operasjoner. Disse  omfatter sikkerhetsmessige hensyn, romslig bevissthet og navigasjon, journalføring, teknologi forståelse og viktige samarbeidsevner.

Bilde: Tett intaks sil til Vannledning.